Ghí "Steak" 235 ml
Naše přepuštěné Ghí NA STEAK je vyrobeno ze směsi 4 druhů pepřů a tymiánu. Připravené zejména na hovězí a vepřové steaky.
Nenechte si ujít lahodné spojení pepře, tymiánu a českého přepuštěného másla.
Kategorie: | Ghí ochucené |
---|---|
Hmotnost: | 0.36 kg |
Spojením směsi pepře a tymiánu nám vzniklo výborné přepuštěné máslo skvělé na steaky, ale nejen na ně.
3 dobré důvody, proč máme rádi Ghí Steak
podporuje činnost srdce, proti bolesti
Pepř podporuje činnost srdce, tiší bolesti nervového původu a působí antibakteriálně. Tymián působí proti nadýmání při zánětech zažívacího traktu. Díky svým účinkům lze využít při léčbě nachlazení, kašle, bolesti v krku a infekcím v ústech.
Dlouhodobě oblíbená zdravá pochoutka
Moderní medicína hovoří o vysokém obsahu vitamínu A, D, E a K. Ghí po přepuštění zachovává i prvky železa, hořčíku a také prospěšné omega 3 a 6 mastné kyseliny
Intolerance na laktózu? Žádný problém.
Díky speciálnímu zpracování, které z másla dělá ghí si mohou jeho výjimečnou chuť dopřát i ti, kteří trpí intolerancí na laktózu. Ghí je totiž zbaveno mléčné bílkoviny a tak je svět chutí pro ně zase o kousek bohatší.
Tipy pro Ghí Steak
Skvělé na hovězí i vepřové steaky
Jemná chuť směsi pepře se skvělou chutí a vůni tymiánu dodává pokrmům nezapomenutelný kulinářský zážitek. Nezapomeňte se inspirovat v našem Ghí receptáři!!!
Uvařte si například skvělé krůtí placky.
Mrkněte i na naše Ghí na Kuře!!!
Skladujte v teplotě do 25 °C. Případná změna konzistence není závadou. Spotřebujte do 5 měsíců po otevření.
Naše ghí se vyrábí ručně. Díky jedinečnému receptu má lahodnou chuť a aroma. Ghí má vysoký kouřový bod (250 °C). Ideální pro smažení, každodenní vaření a pečení.
Objem: 235ml
Složení: máselný tuk (min. 99 %), 4 druhy pepře (min. 0,5 %), tymián (min. 0,5 %)
Energetická hodnota: 3 655 kJ / 868 kcal
Výživové údaje na 100 g: tuk 99%; nasycené mastné kyseliny 72 g; bílkoviny 0,01 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; sůl 0,1 g;
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.