☺ Ovesná kaše s ghí máslem a ovocem. 
Tento recept je skvělý pro snídani, protože vám dodá vlákninu, bílkoviny, vitamíny a 
minerály, které vás zasytí a dodají vám energii na celé dopoledne. Ovesná kaše s ghí 
máslem a ovocem má také sladkou a voňavou chuť, která vám zlepší náladu a chuť k jídlu.
Tento recept je pro dvě porce.
-  Ingredience: 1 šálek ovesných vloček, 2 šálky vody, špetka soli, 2 lžíce ghí másla, 2lžíce
 medu, 1/2 šálku nakrájeného ovoce (například jablka, banány, jahody nebo borůvky)
- Postup: 
 V malém hrnci přiveďte k varu vodu se
 solí. Přidejte ovesné vločky a vařte na
 mírném ohni za občasného míchání asi
 15 minut, nebo dokud nezměknou.
 Přidejte ghí máslo, nebo vyzkoušej naše
 Ghí na sladko a med a promíchejte.
 Rozdělte kaši do dvou mís a posypte
 nakrájeným ovocem. Podávejte teplé
 nebo studené.
- Nutriční hodnoty (na jednu porci): 
 424 kalorií, 18 g tuků (z toho 11 g
 nasycených), 61 g sacharidů (z toho 28 g
 cukrů), 8 g bílkovin, 6 g vlákniny, 9 mg
 sodíku, 0 mg cholesterolu, 3 mg železa,
 32 mg vápníku, 2 mg vitamínu C, 0,2 mg
 vitamínu A.

